Kies je favoriete radiostation

Dossiers

James Blunt in spijkerbroek naar Grammy's

Shownieuws

Kleren maken de man, maar James Blunt verscheen zondag in een spijkerbroek bij de Grammy Awards. En toeval of niet: hij ging met lege handen naar huis.

(Novum/AP) - Natuurlijk gaat het bij de jaarlijkse uitreiking van de Grammy Awards in Los Angeles om de prestigieuze muziekprijzen, maar niet onbelangrijk is de vraag: wie draagt wat? James Blunt was daar misschien niet van op de hoogte. De Britse zanger verscheen zondag in een spijkerbroek op de rode loper.

En toeval of niet: de 32-jarige Blunt was genomineerd voor vijf prijzen, maar ging met lege handen naar huis. Zijn vriendin, fotomodel Petra Nemcova, had wel werk gemaakt van haar outfit. Zij had zich gehuld in het zilver.

En ze was niet de enige: zilver en grijskleuren voerden de boventoon in de kleding van de sterren. Zo droeg Fergie van de Black Eyed Peas een zilveren mini-jurkje. Acteur Jamie Foxx was gekleed in een zilverkleurig jasje en Justin Timberlake had een grijze smoking van Prada aan, met een legergroene stropdas met grijze sterren erop.

Ook John Mayer koos voor een keurig pak met een zogeheten twist. De 29-jarige zanger, die de laatste tijd vaak in het gezelschap van Jessica Simpson wordt gezien, droeg een smoking van Armani, maar wel met sportschoenen eronder.

Bij de vrouwen waren strapless jurken van bekende ontwerpers populair. Beyoncé droeg er één van Giorgio Armani, met kristallen langs het decolleté en de taille. Christina Aguilera had een witte strapless jurk van Ungaro aan. Ook Shakira liet de schouders bloot. Zij had haar lenige lichaam in een rode jurk van Carolina Herrera gehesen.

Mary J. Blige, die drie Grammy's won, wist al maanden wat ze zou aantrekken naar de uitreiking van de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen. In een winkel van Michael Kors zag de 36-jarige r&b-zangeres een jurk met een V-hals en een zilveren riem waar ze meteen verliefd op werd. "Toen ik hem zag, wist ik het: dit is mijn Grammy-jurk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen