Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liam Neeson ontkent kritiek op adoptie Madonna

Shownieuws

Liam Neeson heeft naar eigen zeggen niets slechts gezegd over Madonna. Volgens websites zou de hij haar adoptie van een Afrikaanse baby hebben bekritiseerd.

(Novum/AP) - Liam Neeson ontkent ooit iets slechts gezegd te hebben over Madonna. Volgens verschillende websites heeft de acteur haar adoptie van een 1-jarige Afrikaanse baby bekritiseerd. Woensdag maakte Neeson bekend juridische stappen tegen de sites te overwegen.

De 54-jarige acteur onthulde begin deze maand dat hij en zijn vrouw hebben overwogen een Afrikaans kind te adopteren. De filmster heeft echter zijn bedenkingen. "Je haalt een kind weg bij zijn ouders en zijn cultuur", zei hij. Neeson gaf het interview in Dublin, waar hij als ambassadeur van het kinderfonds Unicef op bezoek was.

Verschillende showbizzsites schreven dat de acteur met zijn uitlatingen kritiek leverde op Madonna, die vorig jaar een Malawische baby adopteerde. "Ik heb nooit de bedoeling gehad kritiek te geven op de keuze van Madonna", stelt Neeson, die bekend is van films als 'Schindler's list' en 'Rob Roy'. "Ik heb niet eens haar naam genoemd."

Op de adoptie van Madonna volgde een storm van kritiek. Zo zou de popster zich niet aan de gangbare regels van Malawi hebben gehouden. Ook beweerde de vader van het jongetje dat de adoptie tegen zijn zin had plaatsgevonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen