Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tv-programma met Antonie Kamerling gaat door

Shownieuws

Het tv-programma met Antonie Kamerling en zijn echtgenote Isa Hoes gaat er komen. Ze presenteren vanaf maart 'Goodies' bij RTL 4.

Het tv-programma met Antonie Kamerling en zijn echtgenote Isa Hoes komt er. Het gerucht hing al een aantal weken in de lucht, maar het is nu definitief dat het echtpaar vanaf maart 'Goodies' presenteert bij RTL 4.

Voor de 40-jarige Kamerling is het zijn presentatiedebuut. "Ik ben heel benieuwd hoe het is om samen te presenteren met Isa", schrijft de acteur en zanger op zijn website. "En überhaupt hoe het is om te presenteren, want dat is nieuw voor mij." De 39-jarige Hoes presenteerde eerder het filmprogramma 'Café Hollywood' en de kindershow 'Tina Tunnel'.

'Goodies' wordt omschreven als een multimediaconcept dat zich richt op mensen die lekker én bewust willen leven. Naast het tv-programma komen er ook een magazine en een website met de naam 'Goodies'. Deze drie media berichten volgens de makers over hippe, aantrekkelijke kwaliteitsproducten van bekende en minder bekende merken en merken die verantwoording nemen voor hun product. Volgens de website van 'Goodies' wordt alles fris gebracht met een positieve ondertoon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen