Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon en Linda de Mol nieuw tv-duo

Shownieuws

Gordon en Linda de Mol presenteren vanaf 19 maart 'Just the two of us', waarin BN'ers die niet kunnen zingen een duet zingen.

Gordon en Linda de Mol nieuw tv-duo

Gordon en Linda de Mol presenteren vanaf 19 maart het nieuwe muziekprogramma 'Just the two of us' op tv-zender Tien. In de show zingen negen bekende Nederlanders, die zingen niet tot hun dagelijkse werk hebben gemaakt, duetten met negen bekende zangers of zangeressen. Gordon voert na afloop van de optredens gesprekken met de deelnemers. Linda neemt meer de algemene presentatie voor haar rekening.

Presentator Rick Brandsteder, actrice Sonja Silva en radio-dj Edwin Evers bijten in het programma het spits af. De mannen worden gekoppeld aan een zangeres en de vrouwen aan een zanger. De namen van de bekende zangers en juryleden worden binnenkort bekendgemaakt. Het gerucht gaat dat Esther Hart plaatsneemt in de jury. Zanger Thomas Berge en zangeres Berget Lewis zijn aangetrokken om een duo te vormen met een bekende Nederlander. De kandidaten worden begeleid door een groot orkest.

De negen deelnemers kunnen geen prijzen winnen met hun deelname aan het programma. "Het gaat puur om de eer", vertelde Linda maandag in de radioshow van Evers.

Tien-concurrent SBS 6 start op 23 maart met 'So you wanna be a popstar', een soortgelijk programma waarin tien bekende Nederlanders zonder zangtalent zich middels een wedstrijd binnen een paar weken moeten ontwikkelen tot een heuse popster. Deze show wordt gepresenteerd door Nance en Gerard Joling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen