Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jewel verdedigt juryleden American Idol

Shownieuws

Zangeres Jewel heeft de juryleden van American Idol verdedigd. Ze is het niet eens met de kritiek dat ze te gemeen zijn tegen de kandidaten van de talentenjacht

Zangeres Jewel heeft de juryleden van het televisieprogramma American Idol verdedigd. De popster is het niet eens met de kritiek op Paula Abdul, Simon Cowell en Randy Jackson, die te gemeen zouden zijn tegen de kandidaten van de talentenjacht. Dat meldt de Amerikaanse krant The Post Chronicle.

De 32-jarige Jewel was gastjurylid tijdens de audities van het Amerikaanse programma in de staat Minnesota en vertelt verbaasd te zijn over het gebrek aan zelfkennis bij veel mensen die auditie komen doen. "Ik ben echt geschrokken van de ernst van de meeste kandidaten, ook als ze helemaal niet kunnen zingen. Ze denken gewoon echt dat ze gaan winnen."

De zangeres, die bekend is van hits als 'Intuition' en 'Hands', vond het vreselijk om als jurylid 'iemands zelfbeeld te vernietigen', maar vertelt het soms wel nodig te hebben gevonden om de waarheid te vertellen. Na haar gastoptreden in het programma heeft ze vooral heel veel respect gekregen voor de juryleden 'vanwege de lange uren dat ze naar vreselijke zangers moeten luisteren'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen