Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vertrouwelijke informatie Keane gestolen

Shownieuws

De Britse rockgroep Keane is doodsbenauwd dat persoonlijke informatie van de bandleden in verkeerde handen valt. De band vreest voor openbaring van de gegevens.

De Britse rockgroep Keane is doodsbenauwd dat persoonlijke informatie van de bandleden in verkeerde handen valt. Dieven hebben uit het kantoor van de groep computers gestolen waarin vertrouwelijke informatie als telefoonnummers en adressen staat opgeslagen, meldt de Britse krant The Sun. Zanger Tom Chaplin, drummer Richard Hughes en toetsenist en bassist Tim Rice-Oxly vrezen dat die openbaar wordt gemaakt.

Een bron vertelt aan de krant dat het niet duidelijk is wat er precies is verdwenen. Wel bevestigt deze dat het om zeer vertrouwelijke informatie gaat. De politie is een onderzoek gestart, maar tast nog in het duister.

De band, bekend van hits als 'Everybody's changing' en 'Somewhere only we know', is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest. Vorig jaar werd een groot aantal concerten afgelast vanwege de drugsverslaving van Chaplin. De zanger is inmiddels afgekickt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen