Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellemieke werkt alleen nog doordeweeks

Shownieuws

Ellemieke Vermolen werkt niet meer in het weekend. "Je kunt me van maandag tot en met vrijdag voor alles inboeken, maar de zaterdag en zondag zijn heilig."

Ellemieke Vermolen werkt niet meer in het weekend. "Je kunt me van maandag tot en met vrijdag voor alles inboeken, maar de zaterdag en zondag zijn heilig voor me", vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Aanleiding voor die beslissing is het gehaaste leven dat ze leidt. Ellemieke wil meer tijd voor zichzelf.

De 30-jarige Shownieuws-babe wijt haar drukke bestaan niet alleen aan haar werk voor tv, ook het wonen in de stad Amsterdam is slopend. "Als je op een boerderij op de Veluwe leeft, heb je er waarschijnlijk minder last van", denkt ze. "En dan ook nog een hectische baan. Je vergeet jezelf vaak, daar komt het op neer. Je leeft voor anderen of je bent met anderen bezig."

Om rust te vinden, past Ellemieke ook de levenslessen toe uit het spirituele boek 'De Celestijnse belofte' van James Redfield. "Dan merk je dat je rust krijgt, dat het echt ook zo is", vertelt ze. " De rust moet je zelf echt creëren. Ik vind het heerlijk om me af en toe terug te trekken in mijn huis."

Ondanks alle hectiek is de ex van Jan Smit erg blij met haar werkzaamheden voor SBS 6. Ze zou zelfs best meer programma's willen maken. Ruimte krijgt ze wel van haar huidige werkgever, maar het juiste programma is nog niet voorbijgekomen, vertelt ze.

Ook wil Ellemieke graag weer acteren. Een rol in de televisieserie Gooische Vrouwen ziet de blondine wel zitten. "Ik had het heel leuk gevonden om in de serie bijvoorbeeld de zus van Linda de Mol te spelen", vertelt ze. De presentatrice speelde zeven jaar geleden de rol van Bo Donkers in de soapserie 'Goudkust'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen