Kies je favoriete radiostation

Dossiers

New York maakt kennis met Posh en Becks

Shownieuws

Wassen beelden van David en Victoria Beckham zijn sinds dinsdag te bewonderen in Madame Tussauds in New York. Het koppel verhuist in het voorjaar naar LA.

(Novum/AP) - Wassen beelden van David en Victoria Beckham zijn sinds dinsdag te bewonderen in Madame Tussauds in New York. Nu bekend is dat Posh en Becks naar Los Angeles verhuizen, is hun populariteit in de Verenigde Staten enorm gestegen. Het museum op Times Square vond het daarom een uitgelezen moment de beelden van het Britse sterrenkoppel, die in Londen gemaakt zijn, tentoon te stellen.

De wassen Victoria draagt een groene glitterjurk en heeft haar hoofd innig gevleid op de borst van haar echtgenoot, die een smoking draagt. Beelden van de drie kinderen van David en Victoria -Brooklyn, Romeo en Cruz- zijn niet te zien.

De ex-Spice Girl en de stervoetballer verhuizen in het voorjaar van Madrid naar de VS, waar David gaat spelen voor Los Angeles Galaxy. Victoria is al druk op zoek naar een geschikt 'Beckingham Palace' waar het gezin kan gaan wonen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen