Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton opnieuw blootgesteld op internet

Shownieuws

Wie nog steeds geen genoeg heeft van Paris Hilton kan zich nu vergapen aan de privéspullen die van haar te koop zijn; op de nieuwe website ParisExposed.com.

(Novum/AP) - Wie nog steeds geen genoeg heeft van Paris Hilton kan zich nu vergapen aan de privéspullen die sinds donderdag van haar te koop zijn op de nieuwe website ParisExposed.com. De site biedt een scala aan foto's en filmpjes van de hotelerfgename, maar ook dagboeken, liefdesbrieven, opgenomen telefoongesprekken en telefoonnummers van haar vrienden.

Liefhebbers moeten maandelijks een bedrag van ruim dertig euro neertellen om de site te kunnen bezoeken. Maar dan heb je wel wat, vindt de maker: hij belooft video-opnamen van Paris in een 'sexy bubbelbad' en verschillende plaatjes van Paris in 'ranzige posities'. Ook zou te zien zijn hoe de blondine met haar vrienden dronken wordt en drugs gebruikt.

De persoonlijke items van de 25-jarige Hilton werden vorig jaar gevonden in een opslagruimte in Los Angeles en zijn via een makelaar in handen gevallen van de makers van de website, laat de woordvoerder van Paris weten. Hij onderzoekt nu de mogelijkheid de website zo snel mogelijk uit de lucht te halen.

Het is niet de eerste keer dat Paris wordt blootgesteld op het internet. In 2003 circuleerde een seksfilmpje van haar op het net, dat een jaar later wegens groot succes op dvd te koop kwam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen