Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anja moet X Factor verlaten

Shownieuws

Anja is de zevende afvaller in de X Factor. Het publiek gunde haar zondag geen plaats in de halve finale. De jury was wel positief over haar performance.

Anja is de zevende afvaller in de X Factor. Het publiek gunde haar zondag geen plaats in de halve finale. De 37-jarige zangeres werd voor het eerst door de jury bejubeld voor haar optreden. Ze vertolkte de nummers 'Like the way I do' en 'Dreams/Rhiannon'. De kijkers wist zij daarmee niet te overtuigen. In de herkansingsronde nam Anja het op tegen X6 dat ten koste van de 37-jarige en plaats in de halve finale behaalde.

De uitslag was opmerkelijk omdat zanger Richy tijdens de uitzending zware kritiek kreeg van de jury. Hij zong tegen de wens van coach Henkjan in, zijn favoriete nummer 'New York, New York'. Zijn optreden werd door de drie juryleden als "joke" betiteld, maar werd door de kijkers wel gewaardeerd. Hij is dan ook volgende week samen met Sharon en X6 in de halve finale te bewonderen.

Met het vertrek van Anja doet coach Henk Temming niet meer mee aan de wedstrijd. Geen van de door hem begeleide acts is nog in de race. Marianne van Wijnkoop doet als coach nog mee met zanggroep X6. Henkjan Smits heeft met Sharon en Richy nog twee kansen op een overwinning als begeleider.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen