Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DNA-test Anna Nicole Smith uitgesteld

Shownieuws

Anna Nicole Smith hoeft voorlopig geen DNA af te staan voor een vaderschapstest. De deadline voor het inleveren van het materiaal is uitgesteld.

(Novum/AP) - Anna Nicole Smith hoeft voorlopig geen DNA van haar en haar dochtertje Dannielynn af te staan. Dat heeft een rechter dinsdag bepaald. Begin deze maand kreeg de voormalige playmate een gerechtelijk bevel om voor dinsdag het erfelijke materiaal af te staan voor een vaderschapstest. Maar haar advocaten hebben kunnen bewerkstelligen dat deze deadline is uitgesteld. In een hoorzitting op 7 februari wil de rechter de zaak verder bekijken.

Het DNA van Smith en haar vier maanden oude dochtertje is bedoeld voor een vaderschapstest, die is geëist door Larry Birkhead. Deze ex-vriend van Anna Nicole beweert de vader van Dannielynn te zijn. Smith beweert echter dat haar huidige vriend, Howard Stern, de vader van de baby is.

Eerder dinsdag werd al bekend dat de advocaten van Smith een protest hadden ingediend tegen de deadline omdat zij stellen dat de gerechtelijke bepaling dat hun cliënte mee moet werken aan de vaderschapstest niet geldig is. De bepaling, die door een Amerikaanse rechter is afgegeven, zou ook door een rechter op de Bahama's moeten worden goedgekeurd. Anna Nicole en haar dochtertje wonen op de eilandengroep, waar Dannielynn ook geboren is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen