Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Willeke Alberti is stoutste vrouw van Nederland

Shownieuws

Willeke Alberti is de stoutste vrouw van Nederland. De 62-jarige zangeres kwam als winnaar uit de bus bij de sekstest van Heleen van Royen en Marlies Dekkers.

Willeke Alberti is de stoutste vrouw van Nederland. De 62-jarige zangeres kwam als winnaar uit de bus bij de sekstest van 'jachtgodin' Heleen van Royen en lingeriekoningin Marlies Dekkers uit hun boek 'Stout'. Met een score van 190 versloeg ze elf andere bekende Nederlandse vrouwen, onder wie Anita Witzier en Sylvana Simons.

Uit handen van Van Royen kreeg Willeke zaterdag op de Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI de Stout Award. De dochter van wijlen Willy Alberti kon er wel om lachen. "Als mijn vader dit zou weten."

In de test staan vragen als 'heb je het wel eens met zijn drieën gedaan?', 'heb je het wel eens met je baas gedaan?' en 'heb je wel eens doktertje gespeeld met je buurjongetje?'. De laagste score was voor de 21-jarige soapactrice Yolanthe Cabau van Kasbergen, die het met niet meer dan veertig punten moest doen.

Willeke, die drie keer getrouwd is geweest, heeft nog wel wat tips voor vrouwen die graag stouter door het leven willen. Ze moeten zorgen dat ze lekker ruiken, er altijd mooi uitzien, op hun intuïtie afgaan en mannen nooit, maar dan ook nooit, geven wat ze willen.

Zondag signeert Heleen van Royen haar boek 'Stout' op de Huishoudbeurs. De beurs, die 'Stout' dit jaar als thema heeft gekozen verwacht tot en met volgende week zondag 250 duizend, voornamelijk vrouwelijke, bezoekers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen