Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ster voor Jerry Stiller en Anne Meara

Shownieuws

De komieken Jerry Stiller en Anne Meara hebben een gezamenlijke ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. Het acteursstel is meer dan vijftig jaar getrouwd.

(Novum/AP) - De komieken Jerry Stiller en Anne Meara hebben een gezamenlijke ster gekregen op de Walk of Fame in Hollywood. Het acteursechtpaar, dat meer dan vijftig jaar is getrouwd, werd daarmee vrijdag onderscheiden. De kinderen van het stel, acteurs Ben en Amy Stiller, waren bij de ceremonie aanwezig.

De 79-jarige Jerry Stiller en de 77-jarige Anne Meara werden in de jaren zestig bekend als het komische duo Stiller & Meara. Ze waren regelmatig op televisie te zien in programma's als The Ed Sullivan Show en The Tonight Show. Jerry is ook bekend van zijn rol als de vader van George Constanza in de komedie Seinfeld. Momenteel is hij te zien als irritante schoonvader in de serie The King of Queens, die in Nederland wordt uitgezonden door RTL 5.

Stiller en Meara zijn niet de eerste echtelieden met een gezamenlijke ster op de Walk of Fame. Ze werden voorgegaan door Sonny en Cher, Ozzie en Harriet Nelson, die in de jaren vijftig en zestig hun eigen televisieshow hadden, en het radioduo Fibber McGee en Molly.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen