Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huishoudbeurs op stoute toer

Shownieuws

Het Amsterdamse congrescentrum RAI is de komende week weer het decor van de jaarlijkse Huishoudbeurs. Het thema van de 62e editie is 'Stout'.

Het Amsterdamse congrescentrum RAI is de komende week weer het decor van de jaarlijkse Huishoudbeurs. De beurs verwacht van zaterdag tot en met volgende week zondag ruim 250 duizend vrouwen over de vloer, die gezamenlijk miljoenen euro's uitgeven aan de laatste trends op het gebied van mode, verzorging, wonen en vrije tijd. Het thema van de 62e editie is 'Stout'.

Op het centrale themaplein van de beurs kunnen de bezoekers dingen doen die eigenlijk niet mogen, zoals het ongegeneerd verorberen van bergen chocola en veel te veel geld uitgeven, vertelt beursmanager Marjo Wolters. Ze omschrijft het thema als een tegenreactie op gezondheidstrends. "Snoepen, roken, botox en iets ongezonder leven is net zo'n onderdeel van het leven van vrouwen als spinning, sapkuren en sauna."

'Stout' is ook de titel van het boek van Heleen van Royen en Marlies Dekkers dat op de beurs wordt gepresenteerd. Daarin staan interviews met bekende Nederlandse vrouwen over flirten, verleiding, succes en erotiek.

Zo'n 450 standhouders presenteren tijdens de Huishoudbeurs de laatste snufjes uit hun vakgebied. Tijdens de laatste vijf dagen wordt ook de negenmaandenbeurs gehouden. Vanaf woensdag komen bezoekers daar van alles te weten over zwangerschap, geboorte en baby's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen