Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Beckhams moeten personeel ontslaan'

Shownieuws

Victoria en David Beckham moeten hun personeel waarschijnlijk ontslaan. De Amerikaanse autoriteiten weigeren hun dienders werkvergunningen te verschaffen.

Victoria en David Beckham moeten hun personeel waarschijnlijk ontslaan. De Amerikaanse autoriteiten weigeren hun trouwe dienders werkvergunningen te verschaffen, omdat de werkzaamheden ook door Amerikaanse werknemers verricht kunnen worden. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Het sterrenkoppel verhuist later dit jaar naar Los Angeles. Beckham, die nu nog voor Real Madrid voetbalt, gaat daar voor LA Galaxy spelen.

De status van de twee supersterren zou de autoriteiten er niet van overtuigd hebben de werknemers toch een werkvergunning te geven. De 31-jarige middenvelder en zijn 32-jarige vrouw moeten daarom hard op zoek naar een nieuw 'dream team'.

Victoria en ex-Spice Girls Geri Halliwell en de zwangere Emma Bunton zijn woensdag gespot in een restaurant in Londen. Volgens insiders waren de dames daar lekker aan het keuvelen over het moederschap.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen