Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halfzus Anna Nicole vergeet ruzies

Shownieuws

De halfzus van Anna Nicole Smith heeft een verklaring uitgegeven waarin ze zegt zeer bedroefd te zijn over het overlijden van haar beroemde zus.

De halfzus van Anna Nicole Smith, Donna Hogan, heeft een verklaring uitgegeven waarin ze zegt zeer bedroefd te zijn over het overlijden van haar beroemde familielid. In de verklaring op de website van haar uitgever zegt Hogan dat ze de 39-jarige Anna Nicole ondanks alle ruzies zal missen. "Ze was een goede moeder voor Daniel. Nu kunnen ze weer samen zijn in de hemel."

De halfzussen lagen al jaren met elkaar overhoop. Hogan had kritiek op de manier van leven van de ex-playmate en was bezig met een boek over haar leven. 'Trainwreck: Anna Nicole Smith unauthorized' zou in mei moeten verschijnen.

In het boek stelt Donna Hogan dat haar halfzus verantwoordelijk is voor de dood van haar zoon Daniel. De 20-jarige Daniel kwam in september om het leven na een fatale combinatie van methadon en antidepressiva. Ze beweert dat Anna Nicole wist van het drugsgebruik van haar zoon, maar er niets aan heeft gedaan.

"Anna Nicole wachtte zo lang met het begraven van haar zoon, maar twee dagen na zijn dood had ze wel al foto's van hem verkocht aan de roddelbladen", zei Hogan in oktober tegen de New York Post. "Voor mijn halfzus is de dood van Daniel weer een manier om media-aandacht te krijgen."

Op de website van haar uitgever is de titel van het boek van Donna Hogan inmiddels veranderd in 'Trainwreck: the life and death of Anna Nicole Smith'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen