Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanggroep All-Music verder als trio

Shownieuws

De zanggroep All-Music heeft afscheid genomen van Oren Schrijver, en gaat verder als trio. Schrijver wil zich bezig gaan houden met andere activiteiten.

De zanggroep All-Music heeft afscheid genomen van Oren Schrijver, en gaat verder als trio. Dat maakte het management van de zangers donderdag bekend. Schrijver wil zich bezig gaan houden met andere activiteiten. Samen met Edwin Jonker, Joël de Tombe en Jurgen Stein presenteerde hij vorige maand nog de nieuwe single 'Goud' aan de pers.

All-Music brak vorig jaar door met het debuutalbum 'Seasons of love'. Op het schijfje bracht de zogeheten vocal zanggroep moderne versies van musicalnummers. De afzonderlijke bandleden waren eerder te zien in musicals als 'Rent', 'The sound of music', 'Mamma mia!' en 'The lion king'. Ook acteerden ze in diverse films en televisieseries. Joël werd vijf jaar geleden bekend dankzij zijn deelname aan de eerste serie van Idols.

Schrijver, die een relatie heeft met musicalster Céline Purcell, werd eind vorig jaar toegevoegd als deskundige aan het inmiddels geflopte tv-programma Entertainment Live. Vanaf 14 februari presenteert hij opnieuw het kookprogramma 'Patat, pom of pasta?' voor de schooltelevisie van Teleac.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen