Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder: Anna Nicole overleed aan overdosis

Shownieuws

De moeder van Anna Nicole Smith denkt dat de dood van haar dochter te wijten is aan haar drugsgebruik. Dit zei ze vrijdag in een Amerikaanse talkshow.

(Novum/AP) - De moeder van Anna Nicole Smith, Vergie Arthur, denkt dat de dood van haar dochter te wijten is aan haar drugsgebruik. Dit zei ze vrijdag in de Amerikaanse talkshow Good Morning America. De 39-jarige ex-playmate overleed donderdag in Florida. Autopsie moet nog uitwijzen wat de doodsoorzaak was, maar in de media doen geruchten over een overdosis de ronde.

"Ik denk dat ze te veel drugs heeft gebruikt", zei Arthur. "Ik heb geprobeerd om haar te waarschuwen voor de gevaren van drugs en voor de mensen met wie ze omging. Ze heeft niet geluisterd."

In oktober vertelde de moeder van de 39-jarige blondine in een talkshow op CNN dat haar dochter alle soorten drugs wel eens heeft geprobeerd. Anna Nicole, wier echte naam Vicky Lynn Hogan is, is hier volgens haar moeder voor het eerst mee in aanraking gekomen toen ze met modellenwerk begon.

Vergie Arthur gaf het interview met CNN naar aanleiding van de dood van haar kleinzoon. De 20-jarige Daniel kwam in september om het leven na een fatale combinatie van methadon en antidepressiva.

Aan het einde van het vraaggesprek waarschuwde de verdrietige moeder haar dochter via de televisiezender: "Vickie Lynn, ik hou van je. Wees alsjeblieft voorzichtig met wie je je inlaat, want straks ben je de volgende."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen