Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Trijntje Oosterhuis in Heineken Music Hall

Shownieuws

Trijntje Oosterhuis staat op 6 april met het Metropole Orkest in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Ze zingt dan de liedjes van haar album 'The look of love'.

Trijntje Oosterhuis staat op 6 april met het Metropole Orkest in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat heeft haar management bekendgemaakt. Het concert komt naar aanleiding van het succes van haar vorig jaar verschenen album 'The look of love'. Daarop laat Trijntje haar eigen uitvoering horen van de liedjes van de beroemde Amerikaanse componist Burt Bacharach, zoals 'I say a little prayer' en 'Close to you'.

Het album was op voorhand al platina en kwam meteen binnen op de hoogste positie in de Nederlandse albumlijst. De kersttoer waarin Trijntje de liedjes ten gehore bracht, ook met het Metropole Orkest, was uitverkocht.

Het optreden in Amsterdam ziet Oosterhuis als een logische stap in het succesverhaal van de optredens en het album. Toch waagt ze zich tijdens het concert ook aan een aantal liedjes van Bacharach die niet op haar cd staan. De kaartverkoop gaat 17 februari van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen