Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dancing on Ice-kandidate verstuikt enkel

Shownieuws

Stella Gommans, één van de kandidaten van Dancing on Ice, heeft dinsdag haar enkel verstuikt. De presentatrice werd met veel pijn afgevoerd naar de eerste hulp.

Stella Gommans, één van de kandidaten van Dancing on Ice, heeft dinsdag tijdens de training haar enkel verstuikt. De 35-jarige presentatrice werd met veel pijn afgevoerd naar de eerste hulp. In het ziekenhuis zijn foto's van haar enkel gemaakt. Gommans heeft mogelijk haar enkelbanden uitgerekt, bevestigt een woordvoerder van RTL.

IJsconcurrente Mariëlle Bastiaansen was getuige van het ongeluk. "Ineens hoorde Stella een knak en zakte ze ineen", zegt de kapster van het stylingprogramma Looking Good in een geluidsfragment op de website Sterrenstek. "Gelijk ontfermden medewerkers van de show zich over Stella in de vrees dat ze een spier had gescheurd."

RTL-woordvoerder Onno Posthuma vertelt dat Gommans momenteel thuis zit en haar enkel moet laten rusten. "Ze is iets te fanatiek geweest en was erg geschrokken. Maar woensdag hoopt ze weer op het ijs te staan met een ingetapete enkel."

Gommans presenteerde voorheen diverse belspelletjes en is tegenwoordig op RTL 4 te zien met het reisprogramma Jetsetters.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen