Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stripper veranderde leven Brad Pitt

Shownieuws

Filmster Brad Pitt werkte vroeger als chauffeur van strippers. Tijdens zijn laatste ritje ontmoette hij een stripper die hem aanmoedigde acteerlessen te nemen.

Een stripper heeft het leven van Brad Pitt veranderd. De 43-jarige acteur kwam er via een onalledaagse bijbaan achter wat hij met zijn leven wilde doen. "Ik reed strippers rond naar vrijgezellenfeesten", vertelt hij deze week in het Amerikaanse tijdschrift Newsweek. "Tijdens mijn laatste ritje leerde ik een stripper kennen die me aanmoedigde acteerlessen te nemen."

Pitt woonde daarop een les bij van dramadocent Roy London, een bekende leraar bij wie de stripper een cursus volgde. Dit bezoekje was het begin van een succesvolle carrière, zegt de blonde acteur. Hij werkte uiteindelijk twee maanden als chauffeur. Zijn werk bestond ook uit het ophalen van geld, het draaien van muziek en het opvangen van kleding tijdens de stripshows.

De Oscarwinnaar vertelt dat hij in het begin van zijn loopbaan dacht dat de filmrollen die hij zou kiezen zijn leven betekenis zouden geven. "Daar denk ik tegenwoordig anders over", laat hij weten. "Ik ben nu vader en ik vind andere dingen belangrijker. Ik geloof dat ik iets najoeg wat me geen genoegen zou geven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen