Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Mills ontkent schikking

Shownieuws

Paul McCartney en Heather Mills hebben, in tegenstelling tot de geruchten, geen schikking getroffen in hun scheidingszaak. Dat zeggen de advocaten van Mills.

Paul McCartney en Heather Mills hebben nog geen schikking getroffen in hun echtscheidingszaak. Dat hebben advocaten van Mills gezegd in een verklaring. Ze ontkennen hiermee de berichten die maandag de ronde deden over een schikkingsbedrag van bijna 49 miljoen euro waarmee McCartney zou hebben ingestemd.

Naast het geldbedrag zou de 39-jarige Mills ook de eigenaresse worden van de huizen van McCartney in Londen en Beverly Hills, zo werd maandag bericht. Deze optrekjes zouden samen goed zijn voor ruim vijftien miljoen euro.

McCartney en Mills zijn verwikkeld in een bittere echtscheidingsstrijd. Ze kondigden in mei vorig jaar aan te gaan scheiden, na een huwelijk van vier jaar. Daarna kwamen het pornoverleden van Mills en haar vermeende relatie met haar fitnessleraar boven water, en werd McCartney ervan beschuldigd alcoholist te zijn en zijn echtgenote te hebben mishandeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen