Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bonnie St. Claire gaat tweede IQ test doen

Shownieuws

Bonnie St. Claire gaat nog een IQ test doen. Ze weet zeker dat ze daarbij hoger scoort dan tijdens de Nationale IQ Test, waar ze een score behaalde van 52.

Bonnie St. Claire gaat nog een IQ test doen. Dat vertelt de zangeres dinsdag in De Telegraaf. Ze is ervan overtuigd is dat die test gunstiger voor haar uitkomt dan de intelligentietest die ze vorige week op televisie deed tijdens de Nationale IQ Test van BNN. Ze behaalde toen een score van 52. De gemiddelde mens heeft een IQ tussen de 90 en de 110.

De blonde zangeres vertelt dat ze niet de enige is die na afloop twijfelde aan de betrouwbaarheid van de test. "Ik werd gebeld door een psycholoog die ook niet kon geloven dat ik werkelijk zó dom was. Hij bood aan een nieuwe test te doen. Ik heb 'ja' gezegd en ga binnenkort opnieuw in de herkansing."

St. Claire heeft echter wel geleerd van de publiciteit rondom haar optreden bij BNN en is daarom niet van plan de uitslag van de nieuwe test met de wereld te delen. "Tenzij ik een héél hoge score haal. Dan mag iedereen meegenieten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen