Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lucille Werner lanceert Lingo-kraker

Shownieuws

Lucille Werner heeft maandag haar eigen Lingo-carnavalskraker gelanceerd in een feestcafé in Amsterdam. Volkszanger Robert Leroy zong het lied 'Hee hoo Lingo'.

Lucille Werner heeft maandagavond haar eigen Lingo-carnavalskraker gelanceerd in een feestcafé in Amsterdam. De presentatrice van de spelletjesshow kondigde volkszanger Robert Leroy, die het nummer heeft ingezongen, in eigen persoon aan. De 35-jarige Amsterdammer bracht het lied 'Hee hoo Lingo' ten gehore.

De 39-jarige presentatrice verwacht dat de plaat een groot succes wordt. "Het is een lied dat goed blijft hangen", zegt ze. "Ik ken carnaval en ik denk dat mensen er uitbundig op gaan hossen." Lucille weet dat er kapers op de kust zijn. "Guus Meeuwis is de grootste concurrent voor het Lingo-lied omdat hij een Brabander is."

Maar het carnavalsgevoel is Lucille met de paplepel ingegoten. Ze heeft het feestnummer zelf geschreven. "Ik ben geboren in Eindhoven en heb een tijd in het carnavalsparadijs Zuid-Amerika gewoond", verklaart ze. "Toen ik terug was in Eindhoven heb ik elk jaar, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, carnaval gevierd."

Carnavalsvierder Lucille ging eens als tomaat en eens als indiaan verkleed. Ook deed ze in haar tienerjaren tijdens carnaval een wedstrijdje met haar vriendinnen. "Het ging erom wie de meeste mannen zoende", vertelt ze. Haar recordaantal was acht mannen op één avond. "Ja, heel ordinair", lacht ze. "Maar het ging niet verder dan zoenen, hoor."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen