Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keith Urban kon leven even niet meer aan

Shownieuws

Keith Urban liet zich eind oktober opnemen in een afkickkliniek omdat hij het leven even niet meer aankon. Dat vertelt de alcoholistische zanger op zijn site.

Keith Urban heeft zich eind oktober laten opnemen in een afkickkliniek omdat hij het leven even niet meer aankon. Dat vertelt de countryzanger in een videoboodschap op zijn website. "Het was niet één grote gebeurtenis waardoor ik de kliniek in ging. Het waren allemaal kleine dingen, die me duidelijk maakten dat ik nog een lange weg te gaan had tot mijn herstel en waardoor mijn leven ondraaglijk werd."

Urban werd vorige week ontslagen uit de Betty Ford-kliniek in Californië, waar hij werd behandeld voor zijn alcoholverslaving. Oorspronkelijk dacht hij dertig dagen in de kliniek te blijven voor behandeling, maar hij vertelt negentig dagen te zijn gebleven. "Omdat ik steeds meer leerde me over te geven aan de situatie. Het ging in de kliniek niet alleen om nuchter blijven, maar ik heb ook veel geleerd over mijn leven. Het is moeilijk uit te leggen wat ik precies heb geleerd, maar het was een van de belangrijkste perioden van mijn leven."

Aan het einde van de videoboodschap, waarin hij fans, vrienden en familie bedankt voor hun steun, verklaart de man van Nicole Kidman dat het nu veel beter met hem gaat. "Het voelt goed om dit hebben doorstaan. Ik sta nu aan het begin van de weg terug naar wat ik het leukste vind om te doen, namelijk muziek maken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen