Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole Smith wil DNA-test voorkomen

Shownieuws

Anna Nicole Smith probeert te voorkomen dat zij haar DNA en dat van haar dochtertje moet afstaan. Ze moet het erfelijke materiaal uiterlijk woensdag inleveren.

Anna Nicole Smith probeert te voorkomen dat zij haar DNA en dat van haar dochtertje Dannielynn moet afstaan. Een rechter bepaalde begin januari dat de voormalige Playmate het erfelijke materiaal voor woensdag moet afstaan. Volgens de entertainmentwebsite TMZ proberen haar advocaten echter nog steeds een manier te vinden om dat te voorkomen.

Het DNA van Smith en haar vier maanden oude dochtertje moet worden gebruikt voor een vaderschapstest. De test is geëist door Larry Birkhead, de ex van Anna Nicole, die beweert de vader van Dannielynn te zijn. Smith beweert echter dat haar huidige vriend, Howard Stern, de vader van de baby is.

De advocaten van de wulpse blondine stellen volgens TMZ nu dat de gerechtelijke bepaling dat hun cliënte mee moet werken aan de vaderschapstest niet geldig is. Volgens hen moet deze bepaling van een Amerikaanse rechter ook door een rechter op de Bahama's worden goedgekeurd. Dannielynn is geboren op de eilandengroep en woont daar ook met haar moeder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen