Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drie jaar proeftijd voor Paris Hilton

Shownieuws

Paris Hilton heeft proeftijd van 36 maanden opgelegd gekregen wegens roekeloos rijden onder invloed. Ook moet ze een boete betalen van bijna 1200 euro.

(Novum/AP) - Paris Hilton heeft een proeftijd van 36 maanden gekregen wegens roekeloos rijden onder invloed. Dat heeft een rechter in Los Angeles maandag bepaald. Gaat ze binnen drie jaar opnieuw in de fout, dan komt ze in problemen. Ze moet nu een boete betalen van bijna 1200 euro en deelnemen aan een voorlichtingsprogramma over alcohol.

De 25-jarige hotelerfgename verscheen niet zelf in de rechtbank, maar liet haar advocaten verklaren dat ze niet van plan was zich te verweren.

Het blonde feestbeest werd op 7 september in Hollywood aangehouden door de politie omdat zij met haar auto over de weg slingerde. Uit een blaastest bleek vervolgens dat het alcoholpromillage in haar bloed te hoog was. Haar woordvoerder verklaarde destijds dat zijn cliënte slechts één margarita had gedronken op een receptie. Ze zou echter een lege maag hebben gehad na een dag vol video-opnamen en was toen ze werd opgepakt net op weg om een hamburger te halen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen