Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huis Patty Brard verkocht

Shownieuws

Het huis van Patty Brard in Amsterdam is vorige week plotseling verkocht. De diva was besloten te gaan verhuren, maar vorige week kon ze voorgoed verhuizen.

Het huis van Patty Brard aan de Sloterkade in Amsterdam is vorige week plotseling verkocht. De kersverse Shownieuws-presentatrice van SBS 6 had vorige week besloten haar huis te verhuren, toen de makelaar belde dat het huis alsnog verkocht is. "We hebben vorige week , tussen de drukke werkzaamheden op het ijs door, tot vier uur 's nachts zitten inpakken", vertelt ze maandag in haar 'eigen' programma.

De 51-jarige LUV-zangeres is ingetrokken bij haar partner architect Antoine van der Vijver. Het is voor het eerst dat Patty intrekt bij één van haar partners. De diva heeft al diverse keren samengewoond maar altijd in een huis dat haar eigendom was. Een voor haar 'vreemde situatie' vindt Patty. "Ik kan nu nooit meer roepen : ga mijn huis uit", zegt Patty lachend.

Patty vertelt verder 'dolgelukkig' te zijn met haar huidige partner. Vooralsnog staat haar derde huwelijk gepland op 24 maart. Op deze datum wil ze trouwen bovenop het dak van warenhuis 'Metz & Co' in Amsterdam. Maar Brard twijfelt toch nog over de datum. "We houden maart in optie, maar met die storm van afgelopen week zou het ook zomaar 24 mei kunnen worden", legt ze uit.

Patty wil voor haar bruiloft nog minstens tien kilo afvallen zodat ze in een trouwjurk past van Mary Borsato. "Zij is zo lief en zij verdient het", zegt Patty.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen