Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears toch elegant zonder ondergoed

Shownieuws

Britney Spears is door de lezers van het Britse tijdschrift Hello uitgeroepen tot de op één na elegantste vrouw ter wereld; ondanks wat missend ondergoed.

Britney Spears is door de lezers van het Britse tijdschrift Hello uitgeroepen tot de op één na elegantste vrouw ter wereld, ondanks wat missend ondergoed. De 25-jarige popprinses wordt met een kleine veertig procent van de stemmen eleganter geacht dan schoonheden als Kate Winslet en Cate Blanchett. De lijst wordt aangevoerd door de Deense prinses Mary.

In december werd Britney nog meerdere malen sliploos op de gevoelige plaat vastgelegd, toen ze het uitgaanscircuit van Los Angeles onveilig maakte met voormalig stapmaatje Paris Hilton. Volgens diverse Amerikaanse media-experts droeg de zangeres expres geen ondergoed, om weer in het gevlei van de pers te komen.

Paris en Britney werden eerder deze maand ook nog uitgeroepen tot slechtst geklede vrouwen door de Amerikaanse modegoeroe Mr. Blackwell. Hij vond de sterren 'screamgirls', vanwege hun niets verhullende kleding in schreeuwerige kleuren. Ook beschikten ze volgens hem over geen enkele klasse of modegevoel.

Maar door Hello wordt Britney juist gewaardeerd omdat ze nooit blindelings de modetrends volgt. In plaats daarvan maakt de zangeres haar eigen kledingkeuzes, zeggen de fans van de popdiva. De blonde moeder verscheen vorig jaar bijvoorbeeld in een gewaagd ensemble op de American Music Awards. Ze droeg een strakke, karamelkleurige jurk.

In de verkiezing van Hello strijkt actrice Angelina Jolie met de eer in de categorie meest aantrekkelijke vrouw ter wereld. De vriendin van Brad Pitt kreeg 25 procent van de stemmen. Jennifer Aniston, de ex van Pitt, had het nakijken. Zij behaalde een respectabele derde plaats met vijftien procent van de stemmen, na collega-actrice Jennifer Morrison.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen