Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jurylid verdedigt harde kritiek in American Idol

Shownieuws

Judylid Simon Cowell vindt dat hij in het nieuwe seizoen van het programma American Idol helemaal niet te gemeen is tegen de kandidaten van de talentenjacht.

Judylid Simon Cowell vindt dat hij in het nieuwe seizoen van het televisieprogramma American Idol helemaal niet te gemeen is tegen de kandidaten van de talentenjacht. Eerder deze week kregen de juryleden van de show een storm van kritiek te verwerken. Dat gebeurde nadat Cowell een nerveuze kandidaat had uitgemaakt voor een bosaapje. "Als je dat niet wil horen," zegt hij tegen BBC News, "doe dan niet mee."

De 47-jarige Cowell staat bekend om zijn botte opmerkingen bij talentenjachten als X Factor en Britain's Got Talent. Hij geeft toe dat de belediging aan het adres van de zenuwachtige kandidaat onder de gordel was. "Als hij gekwetst is, dan bied ik mijn excuses aan."

Fox Network, de zender die American Idol uitzendt, verdedigt Cowell en diens jurycollega's Paula Abdul en Randy Jackson. "Kom op nou", zegt woordvoerder Peter Liguori. "De show is al zes jaar op de buis en al die tijd zijn de juryleden kritisch geweest."

Naar de eerste uitzending van het programma keek vorige week een recordaantal van ruim 37 miljoen Amerikanen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen