Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer heeft nog steeds de mooiste lach

Shownieuws

Frans Bauer heeft nog steeds de mooiste lach van Nederland. De volkszanger wordt opnieuw onderscheiden met de Gouden Lach-bokaal. Rene Froger werd tweede.

Frans Bauer heeft nog steeds de mooiste lach van Nederland. De volkszanger wordt dit jaar opnieuw onderscheiden met de Gouden Lach-bokaal. De verkiezing van de Nederlander met de mooiste lach wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door de stichting Nederland Positief.

Ruim vierhonderdduizend Nederlanders hebben hun stem uitgebracht via de website van de organisatie. Meer dan de helft koos voor de lach van Frans Bauer: de volkszanger kreeg ruim 262 duizend stemmen.

Zijn collega Rene Froger eindigde met ruim 189 duizend stemmen op de tweede plaats. Ruim negentienduizend Nederlanders vinden dat Chantal Janzen het mooiste lacht en bezorgden de musicalster daarmee de derde plaats.

De prijs wordt later dit jaar overhandigd aan de zanger uit het Noord-Brabantse Fijnaart. Bauer ontvangt dan ook zijn 'Gouden Lach' van vorig jaar. De prijs heeft hem toen niet bereikt, omdat de zanger een overvolle agenda had.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen