Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty Brard wordt presentatrice Shownieuws

Shownieuws

Patty Brard gaat het presentatieteam van Shownieuws versterken. Ze komt elke maandag de nieuwtjes over het programma 'Sterren dansen op het ijs' vertellen.

Patty Brard gaat het presentatieteam van het SBS-programma Shownieuws versterken. Dat heeft een woordvoerder van de zender bevestigd. Het optreden van Brard tijdens 'Sterren dansen op het ijs' was volgens hem een zodanig succes dat de 51-jarige diva gevraagd is om de nieuwtjes over dit programma te presenteren in Shownieuws.

De zangeres was de afgelopen weken twee keer te gast bij 'Sterren dansen op het ijs'. Ze deed mee aan de wildcardronde, waar ze met 4,9 een teleurstellende score behaalde. De uitzending daarna betrad ze nogmaals het ijs, voor een optreden met haar Luv'-collega's Marga Scheide en José Hoebee.

Brard doet vanaf volgende week elke maandag in de studio van Shownieuws uit de doeken wat er allemaal speelt bij 'Sterren dansen op het ijs'. Maandag is de televisiepersoonlijkheid al te gast bij het entertainmentprogramma om te vertellen over haar nieuwe baantje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen