Kies je favoriete radiostation

Dossiers

''Dr. Burke' ontslaat woordvoerder'

Shownieuws

Isaiah Washington, Dr. Burke uit Grey's Anatomy, heeft zijn woordvoerder ontslagen. Hij kwam in opspraak omdat hij zijn collega T.R. Knight een flikker noemde.

Isaiah Washington, bekend als Dr. Burke uit de ziekenhuisserie Grey's Anatomy, heeft zijn woordvoerder Cynthia Snyder ontslagen. Dat meldt de Amerikaanse website TV Guide. De acteur kwam in opspraak omdat hij zijn homoseksuele collega T.R. Knight in oktober een 'flikker' noemde.

De vete tussen de acteurs werd vorige week op scherp gesteld nadat Washington zei dat hij nooit het woord 'flikker' in de mond had genomen. Dit kwam hem op een publiekelijke reprimande van de Amerikaanse televisieomroep ABC te staan, omdat hij het gewraakte woord nogmaals gebruikte toen hij ontkende het ooit gezegd te hebben.

Donderdag gaf Washington het gebruik van het scheldwoord tegenover Knight uiteindelijk toe en bood hij hem zijn excuses aan. "Ik kan mijn gedrag verklaren, noch goedpraten", stelde hij in een verklaring.

De 43-jarige Washington zou nu een nieuw team van woordvoerders aangesteld hebben. Allen Mayer en Kelly Mullens vertegenwoordigen vaker sterren die in opspraak zijn gekomen. Zij rekenen onder anderen de van pedofilie beschuldigde zanger R. Kelly en rocker Tommy Lee tot hun cliënten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen