Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans Dorrestijn kapt try-out af

Shownieuws

Hans Dorrestijn is woensdag tijdens de try-out van zijn nieuwe cabaretprogramma boos het podium afgestapt. Hij stoorde zich aan het gedrag van scholieren.

Hans Dorrestijn is woensdag tijdens een try-out van zijn nieuwe cabaretprogramma in Haaksbergen boos het podium afgestapt. De cabaretier stoorde zich vanaf het begin van de voorstelling aan een aantal scholieren op de eerste rij vanwege hun 'chagrijnige gezichten'. Dat heeft zijn impresariaat bevestigd. De scholieren zouden 'verveeld, stuurs en onbewogen' hebben gekeken.

De jongeren weigerden de zaal te verlaten, toen de komiek hen dat vroeg. Na een kwartier besloot Dorrestijn zelf een einde aan de show te maken en beende hij het podium af. Volgens Leonie Verhoeven van zijn impresariaat is sprake van een incident. "Dit is een unieke gebeurtenis. Hans is een professional; in zijn 35-jarige carrière is dit nog nooit voorgekomen." Ze wilde verder niet ingaan op de beweegreden van de cabaretier om de show stil te leggen.

Bij de voorstelling in Haaksbergen waren 240 toeschouwers aanwezig. Volgens Verhoeven krijgen alle aanwezigen hun geld terug van het impresariaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen