Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schaatswonder Joris Putman wil produceren

Shownieuws

Acteur Joris Putman heeft plannen voor een eigen productiebedrijf. Hij wil een jongerprogramma maken over techniek en milieu en eventueel zelf presenteren.

Hij deed meisjesharten sneller kloppen als Morris Fischer in GTST en haalde de hoogste score tot dusver bij Dancing on Ice, maar Joris Putman wil meer. De 22-jarige acteur heeft plannen voor een eigen productiebedrijf, waarmee hij onder meer jongerenprogramma's over techniek en milieu wil maken. Helemaal concreet zijn de ideeën nog niet, maar zijn manager zegt wel dat Joris mogelijk ook de presentatie van een programma op zich neemt.

Onlangs werd bekend dat Putman Goede Tijden, Slechte Tijden gaat verlaten. Daarop werd druk gespeculeerd over de reden van zijn vertrek uit de populaire soap, maar zijn manager wilde er niets over kwijt. Inmiddels is Putman een van de beste schaatsers in Dancing on Ice, waar hij een goede kans maakt als winnaar te eindigen.

Putman was als 7-jarige jongetje naast Jeroen Krabbé te zien in 'Oeroeg', de verfilming van het beroemde boek van Hella Haasse. Later speelde hij in verschillende theaterstukken en in series als Blauw Blauw en Goudkust. Na een opleiding aan de London Academy of Performing Arts kwam hij in GTST terecht, waarin zijn personage een relatie had met de dochter van slechterik Ludo Sanders.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen