Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss dumpt Pete Doherty om drugsfilmpje

Shownieuws

Kate Moss heeft Pete Doherty gedumpt. Het topmodel heeft de rocker de deur gewezen naar aanleiding van een filmpje waarop te zien is hoe hij drugs injecteert.

Kate Moss heeft Pete Doherty aan de kant gezet. Het Britse topmodel heeft de rocker de deur gewezen naar aanleiding van een filmpje waarop te zien is hoe hij drugs bij zichzelf injecteert. Dat melden diverse media donderdag. De video, die in januari door een Australische studente zou zijn gemaakt in Thailand, verscheen woensdag op de website van de Britse krant The Sun.

Pete en Kate verbleven in januari in het Thaise Phuket, waar zij in een exclusief hotelcomplex oud en nieuw hadden gevierd. Naar verluidt verliet de zanger van Babyshambles enkele dagen later het vakantieadres om op zoek te gaan naar drugs. Hij belandde vervolgens met drie Australische meisjes in een hostel, waar één van hen de gewraakte opnamen maakte.

De 27-jarige Doherty komt regelmatig in het nieuws vanwege zijn drugsverslaving en de arrestaties die daaruit voortvloeien. Hij moet van justitie een afkickprogramma volgen. De zanger is verslaafd aan harddrugs als heroïne en cocaïne.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen