Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mike Tyson opgenomen in afkickkliniek

Shownieuws

Mike Tyson heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. De oud-bokser werd in december gearresteerd omdat hij onder invloed van cocaïne achter het stuur zat.

Mike Tyson heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Dat melden verschillende media. De voormalige bokskampioen zou vorig weekeinde zijn opgenomen in het Wonderland Centre in Los Angeles, waar ook Lindsay Lohan momenteel een programma volgt.

De 40-jarige Tyson werd eind december in Arizona gearresteerd omdat hij onder invloed van cocaïne achter het stuur zat. Ook was hij in bezit van de drug. Er hangt hem een celstraf van 7,5 jaar boven het hoofd.

De oud-bokser kwam eerder in aanraking met justitie. In 1992 werd hij tot vijf jaar gevangenisstraf veroordeeld voor een verkrachting. Na drie jaar celstraf kwam hij in 1995 weer op vrije voeten. Ook werd hij al meerdere keren opgenomen in een afkickkliniek. Vorig jaar verliet hij na vijf dagen een kliniek in Arizona, waar hij aanvankelijk een programma van dertig dagen zou volgen voor zijn cocaïneverslaving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen