Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty spuitend op filmpje te zien

Shownieuws

Babyshambles-zanger Pete Doherty injecteert drugs bij zichzelf op een filmpje dat is opgenomen in Thailand in januari.

Pete Doherty injecteert drugs bij zichzelf op een filmpje dat is verschenen op de site van de Britse krant The Sun. Volgens de krant heeft een Australische studente het tafereel in januari vastgelegd in een hostel in Thailand.

Te zien is hoe Doherty meerdere keren drugs in zijn arm spuit. Volgens de krant gaat het om cocaïne. Terwijl hij spoot, zou hij hebben getelefoneerd met zijn vriendin Kate Moss.

De rocker en het topmodel verbleven in Phuket, waar zij in een exclusief hotelcomplex oud en nieuw hadden gevierd. Naar verluidt liet de zanger van Babyshambles enkele dagen later zijn vriendin achter op hun vakantieadres om op zoek te gaan naar drugs.

Doherty zou een halve nacht in het hostel zijn gebleven, om vervolgens met een taxi terug te keren naar zijn vakantieverblijf in Phuket. De volgende dag zou het 33-jarige topmodel Moss haar verslaafde vriend hebben teruggestuurd naar Groot-Brittannië, nadat hij had gevochten met een taxichauffeur.

De veelbesproken sterren zijn nog steeds bij elkaar. Dinsdag werd bekend dat Kate haar vriend bijstaat nu hij is opgenomen in een Londense kliniek. Van trouwplannen zou geen sprake zijn. Het meisje dat het filmpje maakte, vroeg Doherty of de geruchten over een huwelijk op waarheid berustten. Hierop antwoordde de rocker: "Nee, ik houd wel van haar, maar ik zou nog niet met haar trouwen als ze de laatste vrouw op aarde was. Ze is veel te paranoïde."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen