Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie wil de eerste vrouwelijke James Bond worden

Shownieuws

Angelina Jolie wil dolgraag de eerste vrouwelijke James Bond worden."Het lijkt me geweldig om de eerste vrouwelijke geheim agent te zijn", zegt de actrice.

Angelina Jolie wil dolgraag de eerste vrouwelijke James Bond worden."Het lijkt me geweldig om de eerste vrouwelijke geheim agent te zijn", zegt de actrice in het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. Mocht dat niet lukken, neemt ze ook genoegen met de rol van schurk. Jolie speelde eerder heldin Lara Croft in de actiefilm 'Tomb raider'.

De makers van de laatste Bond film, 'Casino royale', hadden Angelina op het oog voor de rol van Bondgirl. Dit aanbod moest ze weigeren omdat ze in verwachting was van dochter Shiloh Nouvel. De rol van het liefje van 007 ging naar de Franse actrice Eva Green.

De 31-jarige Angelina is niet de enige die graag de rol van superheld op zich zou willen nemen. Vorig jaar liet rapper Diddy weten dat hij graag de eerste donkere James Bond wil zijn. De huidige Bond, de blonde Daniel Graig, heeft echter aangegeven voorlopig nog de rol van 007 te willen vertolken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen