Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe vlam voor topmodel Gisele Bündchen

Shownieuws

Gisele Bündchen heeft een nieuwe vriend. Het 26-jarige topmodel is gespot met Tom Brady, de quarterback van het American footballteam New England Patriots.

Gisele Bündchen heeft een nieuwe vriend. Dat meldt het Amerikaanse blad Us Weekly. Het 26-jarige topmodel is gespot met Tom Brady, de quarterback van het American footballteam New England Patriots. Eerder liet ze zich al positief over hem uit. "Hij ziet er niet slonzig uit, hij is eigenlijk best leuk", werd uit de mond van de Braziliaanse schone opgetekend.

De 29-jarige Brady had eerder een relatie met model en actrice Bridget Moynahan. Zij gingen in december uit elkaar na een relatie van drie jaar. Op haar beurt verbrak Gisele vorig jaar haar relatie met filmster Leonardo DiCaprio, met wie ze vijf jaar samen was.

DiCaprio werd kort na de breuk alweer gezien met een ander supermodel, de 21-jarige Bar Rafaeli. Naar verluidt heeft zij hem onlangs gedumpt omdat ze het helemaal heeft gehad met zijn overvolle agenda en voortdurende gefeest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen