Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham kiest voor wulps model

Shownieuws

Victoria Beckham wil niet dat ultradunne modellen haar kledingmerk promoten. Het wulpse Braziliaanse model Daniella Sarahyba mag daarom haar ontwerpen showen.

Victoria Beckham wil niet dat ultradunne modellen haar kledingmerk promoten. De broodmagere ex-Spice Girl heeft daarom het Braziliaanse supermodel Daniella Sarahyba gevraagd om haar ontwerpen te showen. Dat meldt de Britse krant The Sun. De 20-jarige Sarahyba, die regelmatig de cover siert van het mannenblad Sports Illustrated, staat bekend om haar vrouwelijke rondingen en heeft als bijnaam 'wulpse godin'.

De voormalige Posh Spice laat weten te kiezen voor een voller model omdat ze een positiever beeld wil neerzetten voor jonge meisjes, die vaak onzeker zijn over hun lichaam. Dat is opvallend, omdat de 32-jarige diva zelf regelmatig het nieuws haalt om haar skeletachtige voorkomen. Onlangs zou ze zelfs een broek hebben besteld in een maat voor een 7-jarige. Cynici denken dan ook dat Victoria voor een dikker model heeft gekozen omdat ze er naast dikkere modellen zelf nog dunner zou uitzien.

De kledinglijn van Victoria heet DVB Style, wat staat voor David Victoria Beckham. Ook manlief David, de stervoetballer die zijn geld tegenwoordig verdient in de Verenigde Staten, ontwerpt sinds vorig jaar spijkerbroeken voor het merk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen