Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob de Nijs zingt titelsong 'Dennis P.'

Shownieuws

Rob de Nijs is door de regisseur van de film 'Dennis P.' gevraagd om de titelsong op te nemen. 'Dennis P.' draait vanaf 15 maart in de Nederlandse bioscopen.

Rob de Nijs neemt de titelsong van de nieuwe komische liefdesfilm 'Dennis P.' voor zijn rekening. De zanger neemt volgende maand het nummer 'For once in your life' van Frank Sinatra op in samenwerking met het Metropole Orkest.

Regisseur Pieter Kuijpers, onder meer bekend van de film 'Van God los', vroeg de 64-jarige zanger omdat hij hem bewondert om zijn eigenzinnigheid en zijn warme en doorleefde stem. Kuijpers waardeert het vooral dat De Nijs in zijn 45-jarige carrière altijd muziek is blijven maken die hij mooi vindt en zich niets aantrekt van trends op muziekgebied.

'Dennis P.' vertelt het waargebeurde verhaal van een medewerker van een diamanthuis die de hele handelsvoorraad in een magnetrondoos naar buiten weet te smokkelen. Hij vlucht naar Mexico met minstens twintig miljoen euro aan diamanten om daar een nieuw leven op te bouwen. Achter deze spectaculaire diefstal ging een komisch liefdesverhaal schuil, waar de media niet over berichtten.

De film, met Edo Brunner en Nadja Hüpscher in de hoofdrollen, draait vanaf 15 maart in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen