Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brandy aangeklaagd voor dood door schuld

Shownieuws

Brandy is aangeklaagd wegens dood door schuld. De ouders van de vrouw die vorige maand omkwam bij een verkeersongeluk eisen zo'n veertig miljoen euro van haar.

(Novum/AP) - Brandy is aangeklaagd wegens dood door schuld. De ouders van de vrouw die vorige maand omkwam bij een ongeluk waarbij de 27-jarige r&b-zangeres was betrokken, slepen haar voor de rechter. Roekeloos rijgedrag van Brandy zou tot het fatale verkeersongeluk hebben geleid. De ouders eisen bijna veertig miljoen euro van haar.

De aanklacht volgt een dag na het advies van de California Highway Patrol, die de toedracht van het ongeval onderzoekt, om de zangeres aan te klagen. Zij zou verantwoordelijk zijn voor het ongeluk, omdat het haar auto was die met ruim honderd kilometer per uur op die van de 38-jarige verongelukte vrouw botste. De auto van het slachtoffer knalde vervolgens op een ander voertuig en daarna tegen de vangrail. Daarna werd ze nog eens geraakt door een ander voertuig. Ze bezweek later in een ziekenhuis aan haar verwondingen.

De woordvoerder van Brandy Norwood, zoals Brandy voluit heet, wilde niet op de aanklacht reageren, maar zei wel dat het om een 'verschrikkelijke tragedie' gaat en dat Brandy erg met de familie meeleeft. De zangeres kwam met de schrik vrij bij het ongeluk. Ze verkeerde volgens haar woordvoerder op het moment van het ongeluk niet onder invloed van alcohol of drugs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen