Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Grant niet welkom bij huwelijk Liz Hurley

Shownieuws

Hugh Grant is niet uitgenodigd voor het huwelijk van zijn ex Liz Hurley. Hurley trouwt met een Indiase zakenman. Hugh is alweer 3 jaar samen met Jemima Khan.

Hugh Grant is niet uitgenodigd voor het huwelijk van zijn ex-vriendin Liz Hurley. Dat vertelt de acteur aan het Britse tijdschrift Hello. Grant was niet verbaasd toen hij erachter kwam dat hij niet op de gastenlijst staat. "Ik denk niet dat veel mensen hun ex uitnodigen als ze gaan trouwen, dus ik ben absoluut niet teleurgesteld of kwaad."

De 41-jarige Hurley en de 46-jarige Grant waren dertien jaar samen. Hun relatie liep op de kloppen nadat de acteur in 2000 werd betrapt met een prostituee. Twee jaar later beviel Liz van een zoon, van wie de Amerikaanse filmproducent Steve Bing de vader is, maar met wie ze geen relatie had.

Kort na de bevalling ontmoette Liz de Indiase zakenman Arun Nayar, met wie ze in maart gaat trouwen. Het jawoord wordt zowel in India als in Groot-Brittannië gegeven.

Hugh is inmiddels drie jaar samen met Jemima Khan. De miljardairsdochter heeft volgens hem een positieve invloed op zijn leven. Zo kreeg ze de acteur zover te beginnen met het schrijven van een boek, waarvan het verhaal al achttien jaar door zijn hoofd spookte. De hoofdpersoon is gebaseerd op Hugh zelf. De filmster laat weten al zestig pagina's te hebben geschreven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen