Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regina Romeijn presenteert nieuw trouwprogramma

Shownieuws

Regina Romeijn is de presentatrice van een nieuw trouwprogramma dat binnenkort op de Nederlandse televisie is te zien. De show moet het publiek verrassen.

Regina Romeijn is de presentatrice van een nieuw trouwprogramma dat binnenkort op de Nederlandse televisie is te zien. De show zal het publiek verrassen, zegt de 30-jarige presentatrice tegen Novum Nieuws. "Het wordt geen trouwprogramma zoals je gewend bent, maar een spannend avontuur van zeven stellen. En er is maar één huwelijk te vergeven."

In een afvalrace wordt de relatie van de koppels danig op de proef gesteld. "En ze krijgen uitdagingen om te zien wie er geschikt is om te mogen trouwen in ons programma", vertelt Regina. De hele show speelt zich af in het buitenland. "Het is één grote reis, maar ik verklap nog niet waar het is opgenomen."

Regina werd bekend van het EO-programma 'Zij gelooft, zij niet' en het Net 5-programma 'Weekendtripper'. Later deed ze mee aan 'Peking Express Vip', ook op Net 5. Het nieuwe trouwprogramma van Regina wordt vanaf 4 maart door Net 5 uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen