Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Russell Crowe heeft geen trek meer in cheerleaders

Shownieuws

Russell Crowe wil niet dat zijn rugbyteam nog aangemoedigd wordt door cheerleaders. In plaats van cheerleaders wil hij liever een drumband tijdens de wedstrijd.

(Novum/AP) - Russell Crowe wil niet langer dat het rugbyteam waarvan hij mede-eigenaar is wordt aangemoedigd door cheerleaders. In plaats van de schaars geklede dames ziet hij liever een drumband tijdens de wedstrijden van de South Sydney Rabbitohs.

De rugbyclub uit Sydney heeft deze week aangekondigd dat de cheerleaders de laan uitgestuurd worden. Maandag wordt een auditie gehouden voor de drumband.

De 42-jarige acteur legt uit dat de club vreesde dat de uitdagende pakjes van de cheerleaders aanstootgevend gevonden zouden worden. "De outfits van de cheerleaders zorgen ervoor dat vrouwen in het publiek zich ongemakkelijk voelen, net als mannen die hun zoon meenemen naar een wedstrijd", zegt de Nieuw-Zeelandse filmster. "We willen weer de nadruk op rugby leggen."

Russell Crowe won twee keer een Oscar voor beste mannelijke hoofdrol. Dat was voor zijn rollen in de films 'Gladiator' en 'A beautiful mind'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen