Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie Marshall betuigt medeleven

Shownieuws

Vrienden en familieleden reageren geschokt op de plotselinge dood van ex-playmate Anna Nicole. " Ik ben bedroefd over de dood van Nicole", zegt Hugh Hefner.

(Novum/AP) - De familie van J. Howard Marshall II heeft haar medeleven betuigd aan de nabestaanden van Anna Nicole Smith. "Wij zijn geschokt door de dood van Anna. We willen ons medeleven betuigen aan haar familie in deze moeilijke tijd." De blonde ex-playmate, die donderdag overleed, trouwde in 1994 met de 89-jarige multimiljonair, die een jaar later overleed. Anna Nicole was sindsdien verwikkeld in een juridische strijd met de familie om de erfenis van Marshall.

Smith werd donderdag bewusteloos in haar hotelkamer gevonden en overleed later in het ziekenhuis. De doodsoorzaak van de 39-jarige Smith is vooralsnog niet bekend.

Ook anderen reageerden geschokt op de dood van de covergirl. "Ik ben bedroefd over de dood van Nicole, ze was een goede vriendin van mij, en van de Playboy-familie", zei Playboy-baas Hugh Hefner. Topmodel Tyra Banks vertelde over Anna Nicole's bezoek aan haar talkshow. "Ze was zo lief en ik ben verdrietig dat ze overleden is."

De advocaat van Anna Nicole, Ron Rale, sprak ook zijn bedroefdheid uit. "Arme Anna, ze heeft zo haar best gedaan en niemand zou moeten doorstaan wat zij doorstaan heeft."

De voormalige topless-danseres werd bekend als spijkerbroekmodel voor het merk Guess. In 1993 werd het model verkozen tot playmate van het jaar. Anna kwam veel in het nieuws door haar turbulente levensstijl. Ze is de moeder van een zoon Daniel, die vorig jaar op 20-jarige leeftijd overleed, en een dochter van vijf maanden. Wie de voogdij krijgt over het kleine meisje is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen