Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mysterieus liefje Jude Law bekend

Shownieuws

De dame met wie Jude Law de lakens deelt, is ontmaskerd. De naam van het liefje van de 34-jarige filmster is Kate Hopewell. Day meldt de Britse krant The Sun.

De dame met wie Jude Law de lakens deelt, is ontmaskerd. De naam van het liefje van de 34-jarige filmster is Kate Hopewell. Day meldt de Britse krant The Sun dinsdag. De relatie tussen Law en de marketingmedewerkster is nog erg pril, vertelt een bron in de krant. "Het is nog vroeg dag, maar ze kunnen goed met elkaar overweg."

De vader van Hopewell staat aan het hoofd van Primary Talent, het agentschap van onder anderen Lily Allen, Kylie Minogue, The Cure en Basement Jaxx. Maar Kate heeft niet eerder iets gehad met een beroemdheid. Voor haar nog prille romance met Jude had ze een relatie met Ben, een man die haar zou hebben bedrogen met Rebecca Loos.

De 28-jarige Rebecca werd in april 2004 bekend door het gerucht dat ze seks zou hebben gehad met David Beckham. De Nederlands-Britse diplomatendochter en voormalige persoonlijke assistente van de stervoetballer creëerde een heus mediacircus in Nederland en Groot-Brittannië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen