Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth neemt het op voor Lindsay

Shownieuws

Gwyneth Paltow is ervan overtuigd dat het goed komt met Lindsay Lohan, die in een afkickkliniek is opgenomen. "Ik weet zeker dat ze zich hier doorheen slaat."

Gwyneth Paltow is op de bres gesprongen voor Lindsay Lohan. De actrice is ervan overtuigd dat het helemaal goed komt met haar collega, die zich onlangs liet opnemen in een afkickkliniek. Dat vertelde ze in het Amerikaanse showbizzprogramma Entertainment Tonight. "Ik weet zeker dat ze zich hier doorheen slaat."

De 43-jarige blondine beseft dat het moeilijk is voor de 20-jarige Lindsay om zo in het middelpunt van de belangstelling te staan. "Het is echt ontzettend moeilijk om zo jong te zijn en dan zoveel aandacht te krijgen. Het kan heel erg verwarrend zijn", weet ze. "Het is lastig als iedereen een mening heeft over alles wat je doet."

Lohan haalde afgelopen jaar regelmatig het nieuws door haar uitbundige levenstijl. De Amerikaanse bladen smullen voortdurend van haar feest- en divagedrag. De zingende actrice liet zich twee weken geleden opnemen in een afkickkliniek omdat ze wil 'werken aan haar persoonlijke gezondheid'. In december werd bekend dat Lohan kampt met een drankprobleem: sinds een jaar bezoekt ze bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen