Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Robbie Williams bouwt overdekt voetbalveld'

Shownieuws

Robbie Williams wil voor 1,2 miljoen euro een overdekt voetbalveld laten aanleggen bij zijn villa in LA. Hij hoopt zo door paparazzi met rust te worden gelaten.

Robbie Williams wil voor ruim 1,2 miljoen euro een overdekt voetbalveld laten aanleggen op zijn landgoed in Los Angeles. De Britse popster denkt zo door paparazzi met rust te worden gelaten terwijl hij zijn balkunsten laat zien. Dat schrijft de Britse krant The Daily Mirror.

Ook zou Williams hopen met zijn afgeschermde grasmat David Beckham zo ver te krijgen een balletje te komen trappen. De voetbalster verhuist in het voorjaar naar de Amerikaanse stad, om voor LA Galaxy te gaan spelen.

De 32-jarige Williams kocht vorig jaar een miljoenenvilla in Los Angeles, waar hij een buitenveld liet aanleggen. Daar organiseert hij volgens de boulevardkrant wekelijks wedstrijden met sterren als Rod Stewart en Jonathan Wilkes.

Williams houdt van mannelijke sporten, maar verwaarloost ook zijn vrouwelijke kant niet. Voor de videoclip van zijn nieuwe single 'She's Madonna' hees hij zich in vrouwenkleren. De popster speelt in de clip een tragische travestiet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen